Lid worden

(c) Kevin Faingnaert

Wil je graag met Dirk, Jurgen en Guy mee op verkenningstocht doorheen de verrassende geschiedenis van Halle, Lembeek en Buizingen? Dan moet je zeker lid worden van de Kon. Geschied- en Oudheidkundige Kring.

Dat doe je door het correcte bedrag (zie onder) over te schrijven op onze rekening (zie onder) met vermelding “LIDGELD 20xx”. Indien je een lidmaatschap als geschenk wenst te geven, vergeet dan niet het adres van de bestemmeling bij de overschrijving te vermelden.

Je bent al volwaardig lid van de Kring voor amper € 30,00 per jaar (€ 40,00 voor buitenlandse leden). Vanaf € 50,00 ben je steunend lid. Een beschermend lidmaatschap tenslotte kost € 100,00 of meer. Beschermende leden ontvangen in december een speciale attentie.

Overschrijven kan op IBAN BE64 0010 9717 2252 en BIC GEBABEBB van de Kon. Geschied- en Oudheidkundige Kring van Halle – 1500 Halle. Adreswijzigingen dienen zo snel mogelijk meegedeeld te worden aan de ledenadminstratie, email: info@hallensia.be.

Je lidmaatschap is niet zomaar een donatie; je krijgt er heel wat voor terug! Elke drie maanden (in maart, juni, september en december) ontvang je een rijkelijk gestoffeerde aflevering van ons fraaie tijdschrift Hallensia, waarin op boeiende wijze over de grote en de kleine geschiedenis(sen) van Groot-Halle verteld wordt. Je krijgt toegang tot voordrachten, lezingen, filmavonden, wandelingen, ledendagen, uitstappen of tentoonstellingen, gratis of aan verminderd tarief. En minstens om de twee jaar verschijnt er een Verhandeling over een lokaal historisch onderwerp – een wetenschappelijke studie waarop je aan gunsttarief kan inschrijven.

Niet alleen leer je dus een heleboel bij over het leven van je voorouders, je hebt ook de voldoening mee te werken aan een boeiend en belangrijk project. Wil je weten wat dat precies inhoudt? Lees dan artikel 3 van onze statuten (die je terugvindt onder het gelijknamige tabje in het menu bovenaan). Daarin leggen we precies uit waar we voor gaan.

Vertel het voort:

Geef een reactie