Hallensia

Elke drie maanden (in maart, juni, september en december) ontvangen onze leden een rijkelijk gestoffeerde aflevering van ons fraaie tijdschrift Hallensia. Dit kwartaalblad werd in 1979 opgericht en is intussen al aan zijn 45ste jaargang toe. Hallensia is niet zomaar een ledenblaadje maar een heuse kwaliteitsperiodiek die u telkens opnieuw een waaier aan boeiende artikels biedt over de grote en de kleine geschiedenis(sen) van Groot-Halle. Elke aflevering wordt gelardeerd met merkwaardige en verrassende foto’s uit de oude doos, historische afbeeldingen en nieuwe foto’s van oude zaken. Een uitgebreid team redactieleden en auteurs staat garant voor kwaliteit en variatie.

Wenst ook ú Hallensia thuis te ontvangen? Dan volstaat het de werking van de KGOKH te steunen met uw lidmaatschap (zie het tabblad “lid worden” hierboven) en u krijgt als dank een abonnement op de lopende jaargang cadeau.

Ontbreekt u een nummer of jaargang in uw collectie? Stuur dan een mailtje naar info@hallensia.be en wij kijken of we nog een exemplaar voor u in voorraad hebben.

 

Vertel het voort: