Vier met ons mee

Beste leden en sympathisanten,

Het bestuur nodigt jullie met veel plezier uit op de feestelijke receptie ter viering van ons 100-jarige bestaan. Die gaat door op zaterdag 1 april, om 15 u, in de raadzaal van het nieuwe stadhuis.

Aan de hand van enkele powerpoint-presentaties krijg je niet alleen een beeld van het rijke en merkwaardige verleden van onze Kring, maar werpen we ook al een blik op de toekomst. We vertellen je bovendien hoe je ons project Hals Perkament financieel kan steunen. Tenslotte babbelen we gezellig bij onder het genot van een drankje en een knabbeltje.

Beitel deze datum alvast in je agenda, want het bestuur rekent op je vreugdevolle aanwezigheid. In de mate van het mogelijke vragen we ons vooraf te laten weten of je komt en met hoeveel personen (via info@hallensia.be), zodat we ervoor kunnen zorgen dat de receptie naar wens verloopt. Lukt dat niet, geen enkel probleem, ook late beslissers zijn zeker nog van harte welkom. De uitnodiging geldt evenzeer voor belangstellende niet-leden en sympathisanten.

Vertel het voort:

Comments are closed.