Hallensia nrs. 1 en 2 van 2020 ook te koop als los nummer

Beste sympathisant,

Ondanks de coronacrisis heeft de redactie niet stilgezeten. De voorbije maanden brachten wij twee dubbeldikke nummers van Hallensia uit waarin een heleboel boeiende bijdragen. Wij trokken ook twee superreporters aan: Sonny Vanderheyden zorgde voor een feest van herkenning met zijn aanstekelijke verhaal over veertig jaar vrije radio in Halle en Luk Vandenbroucke liet Halle op zijn grondvesten daveren met een schokkende reportage over een KLM-vliegtuig dat op 28 juli 1937 in Hondzocht neerstortte en met een waar huzarenstuk over de bombardementen, beschietingen, ontploffingen en roofpartijen die de Hallenaren tijdens WOII zoveel ellende berokkenden.

Deze afleveringen van Hallensia laten het hartje van elke Hallenaar-in-hart-en-nieren sneller slaan. Onze trouwe leden kunnen dat beamen. Wie nog geen lid is en Hallensia wil leren kennen, kan alvast een los nummer kopen op de volgende adressen:

  • Standaard boekhandel (Molenborre 16)
  • B&M Lettering (Klinkaert 17)
  • den AST (Meiboom 16)

In de Standaard Boekhandel is enkel het laatste nummer (over de oorlogsschade) te koop. Bij B&M Lettering en in den AST zijn zowel het laatste nummer als het voorlaatste (met “Veertig jaar vrije radio in Halle” van Sonny Vanderheyden) te koop. De inhoud van deze nummers vindt u in de onderstaande ‘affiche’.

Ik wens u veel leesplezier !

Inhoud Hallensia 1 en 2

Vertel het voort:

Geef een reactie