Hallensia 2020-03 is persklaar

Goed nieuws: de langverwachte Hallensia (nr. 3) is intussen – eindelijk – klaargeraakt. De allerlaatste verbeteringen worden momenteel aangebracht en het opgemaakte nummer vertrekt eerstdaags naar de drukker. Met wat geluk kunnen de gedrukte exemplaren nog volgende week op de post.

Ik ben van mening dat de nieuwste aflevering het lange wachten waard zal blijken. De boeiende teksten en de afbeeldingen-uit-de-oude-doos zijn balsem op de ziel en bieden ongetwijfeld enkele uren prettige afleiding in deze moeilijke en donkere tijd. We lichten alvast een tipje van de sluier op d.m.v. de foto van de cover en de inhoudspagina.

Hallensia 2020-03 cover

Hallensia 2020-03 inhoudspagina

 

Bent u nog geen lid van de KGOKH en wil u toch graag Hallensia lezen? Het is nog altijd mogelijk om u te abonneren voor 2020! Daartoe stort u 25 EUR op rekeningnummer BE64 0010 9717 2252 van de Koninklijke Geschied- en Oudheidkundige Kring van Halle met als mededeling “lidmaatschap 2020” en dan ontvangt u afleveringen 1 t/m 3 in één zending. De laatste aflevering (nr. 4) valt op het einde van december bij de leden in de bus.

Vertel het voort:

Geef een reactie