K.G.O.K. rondt de kaap van 400 leden

Op 19 oktober ll. rondde de K.G.O.K voor het eerst in zijn bestaan de kaap van 400 leden. Nooit eerder telde de Kring meer effectieve leden (personen die een gewoon of steunend lidmaatschap betalen, in tegenstelling tot de niet-betalende abonnees, zoals instellingen en bevriende organisaties).  Ons nieuwste en dus 400ste lid is Annelies De Laender. Ze woont in Essenbeek, is bibliothecaris, en – heel toepasselijk – historica van opleiding.

De Kring wil graag van deze gebeurtenis gebruik maken, om al zijn leden expliciet te bedanken voor hun jarenlange trouw. Door jullie niet-aflatende steun kan ons genootschap financieel gezond blijven en is het ook voor de toekomst zeker van voldoende werkingsmiddelen, een situatie die, in deze economisch onzekere tijden, voor vele verenigingen welhaast een onbereikbare luxe geworden is. Dankzij jullie jaarlijkse hernieuwing, en dankzij de velen die een steunend lidmaatschap nemen, kunnen we al vele jaren op rij het abonneegeld op zijn huidige, lage bedrag bevriezen. In ruil daarvoor krijgt u elk kwartaal een boeiend tijdschrift in de bus dat, over de jaren heen, enkel verzorgder en luxueuzer geworden is.

De Kring rekent er dan ook op, jullie allemaal in 2014 opnieuw als lid te mogen begroeten (en met jullie hopelijk vele nieuwe leden). Want jullie ondersteuning is absoluut onontbeerlijk. Maar niet alleen jullie financiële bijdrage wordt gewaardeerd, ook jullie talrijke aanwezigheid op wandelingen, lezingen en tentoonstellingen. En jullie mond-aan-mondreclame. Op 21 december 2022, over een goeie negen jaar dus, zal de Kring zijn 100-jarige bestaan vieren. We hopen tegen dan meer dan 500 leden te tellen. Enkel zo kunnen we er voor blijven zorgen, dat de vaantjesboeren van Halle hun lange en rijke geschiedenis niet uit het oog verliezen en dat die geschiedenis niet geheel en al uit het straatbeeld verdwijnt.

Vertel het voort:

Geef een reactie